Menggunakan Carta Strategi Blackjack untuk Belajar Strategi Asas

Si eres nuevo y te apetece presentarte...
Cheara007
Mensajes Retro: 58
Registrado: 07 Oct 2019 23:14

Menggunakan Carta Strategi Blackjack untuk Belajar Strategi Asas

Mensaje por Cheara007 » 11 Nov 2019 05:56

Imagen

Ringkasnya, carta strategi blackjack menerangkan strategi asas untuk #gclub4laos pemain blackjack. Oleh kerana terdapat variasi yang berbeza dari blackjack, terdapat juga sedikit variasi kepada strategi dasar yang berbeza yang dapat digunakan oleh pemain. Ini diwakili dalam pelbagai carta strategi. Artikel ini akan memberi anda pautan kepada carta strategi blackjack yang biasa digunakan dan menerangkan bagaimana anda boleh memahami dan menggunakan carta secara berkesan dalam permainan blackjack anda.

Carta strategi blackjack adalah carta mudah yang memaparkan langkah yang betul yang pemain harus membuat berdasarkan tangan pemain kad dan kad muka peniaga. Langkah-langkah asas yang dibenarkan dalam blackjack adalah Stand, Hit, Double Down, Split and Surrender. Pembelajaran strategi asas adalah semudah menghafal semua senario kad yang mungkin dan langkah-langkah untuk membuat setiap satu.

Menganalisis carta mungkin kelihatan rumit jika anda baru dalam permainan, tetapi ia sebenarnya agak mudah. Biasanya dalam lajur jauh, nilai tangan pemain akan disenaraikan. Kad muka peniaga akan disenaraikan di bahagian atas carta. Selebihnya carta dipenuhi dengan semua langkah yang mungkin dimainkan oleh pemain.

¿Quién está conectado al foro de tecnología retro?

Usuarios navegando por este Foro: Google [Bot] y 21 invitados